våra bästa
konferenserbjudande

Mingel

Avsluta ditt möte med mingel i baren och njut av goda tilltugg och en välkomponerad Cocktail från Restaurang Hantverket.

Från 240:-/person exkl. moms (inkl. 1 cocktail och 2 tilltugg)

20% RABATT PÅ MÅNDAGAR OCH FREDAGAR

Varför inte boka in veckans möte på en måndag eller en fredag? Vi erbjuder 20% rabatt på våra möteslokaler på måndagar och fredagar. Kombinera med en trevlig lunch eller en After Work på Restaurang Hantverket som ligger vägg i vägg med Sturegatan 15.

Boka på telefon 020-112 22 22 eller mail meet@meetingselection.se

Heldagsmöte med avslutande middag på Restaurang Hantverket

Börja dagens möte med en frukost i fikabaren på Sturegatan 15. När det är dags för lunch har vi bokat bord åt er på Restaurang Hantverket som ligger vägg i vägg med Sturegatan 15. När det sedan är dags för paus på eftermiddagen dukar vi upp eftermiddagsfika med sötsaker och för den som vill känna sig nyttig har vi fruktsallad och en nygjord fräsch smoothie.
Avsluta dagen med en middag på Hantverket.

Pris från 830 kr per person exkl. moms.*

*Kostnader för lokal tillkommer.

Lunchmöte

Har ni ont om tid och behöver äta lunch under mötet. Då kan Restaurang Hantverket laga er lunch och servera under mötet. Dagens lunch inkl. smör, bröd, sallad och kaffe.

Från 156:-/person exkl. moms

 

Privat middag i möteslokalen

I möteslokalen Stockholm finns möjlighet att förboka middag för upp till 20 personer. Restaurang Hantverket komponerar en meny efter säsong med lokala råvaror. Till middagen dricker ni något gott från våra väl utvalda drycker.

Pris från 495:-/person exkl. moms (ej dryck)