Sätt sting på er konferens med en
smakrik aktivitet

Cocktailskola

När föredragen är avklarade för dagen lutar ni er tillbaka i konferensrummet för att lära er om något helt annat- Cocktail eller Spritskola med vår barchef Christoffer Nyström. Lär er inför helgen mer om spritkunskap och bjud vännerna på en riktigt välbyggd Moijto, en skakad Whisky Sour eller en röd Manhattan.

Vår barchef, Christoffer Nyström på Restaurang Hantverket, med erfarenhet från Grythyttans bartenderskola till Nya Zeelands cocktaildjungel tar er med på en resa i drinkars värld.

Tid 15:30-17:00

Plats: Restaurang Hantverket, vägg i vägg med Sturegatan 15

Antal 8-12 personer

Från 5500 kr exkl.mom, samt 310 kr/per deltagare

Boka din konferens med aktivitet på meet@sturegatankonferens.se

Spritskola

Lär dig mer om dina favoritdrycker i vår spritskola. Gin, rom eller whisky? Du bestämmer!

Har du svårt att välja får du smakprov på hur en ginprovning kan gå till:

Vå går igenom 5 olika stilar och olika nationaliteter. Här börjar vi med en Genever, den ursprungliga ginen. Följer upp med en klassisk gin i London Dry stil, därefter testar vi en gin från nya världen, tex en kryddig amerikan innan vi går över på en fatlagrad gin. Avslutningsvis testar vi en lite äventyrlig gin i en klassisk GT.

Plats: Restaurang Hantverket, vägg i vägg med Sturegatan 15

Antal: 20 personer

Från 5500 kr exkl.mom, samt 310 kr/per deltagare

Boka din konferens med aktivitet på meet@sturegatankonferens.se

 

Spritbordet

Avsluta er konferens med en middag på Spritbordet. Spritbordet är en upplevelse för alla sinnen, där vi gjort om allt vi lärt oss om finkultur och låter maten anpassa sig efter spriten. Spritbordet består av ett noga genomarbetat cocktailpaket som doftar, smakar och känns i kombination med fem kreativa maträtter och serveras vid ett community table. Önskas alkoholfritt är detta också omsorgsfullt arbetat