Sätt sting på er konferens – gör något kul tillsammans!

 

Spritbordet på Restaurang Hantverket

Avsluta er konferens med en middag vid Spritbordet. Spritbordet är en upplevelse för alla sinnen, där vi gjort om allt vi lärt oss om finkultur och låter maten anpassa sig efter spriten. Spritbordet består av ett noga genomarbetat cocktailpaket som doftar, smakar och känns i kombination med fem kreativa maträtter och serveras vid ett community table. Önskas alkoholfritt är detta också omsorgsfullt valt för tillfället.

Antal: Max 8 personer

Vi kan även ordna andra aktiviteter för er med våra samarbetspartners

Isskulptering

Isskulptering är en avslappnad och kreativ aktivitet som skapar teamkänsla. Is är ett levande material och tillsammans med dess förmåga att bryta ljus gör skulpteringen till en riktigt rolig upplevelse. Denna kreativa aktivitet går att genomföra året runt.

Tid: 1 timme

Smakduellen

Smakduellen är en lagtävling där ni ställs på prov i både smak och doft. Ni ska försöka urskilja med hjälp av båda sinnena eller bara det ena. Vid vissa moment försvårar vi det ytterligare genom att tillfälligt använda ögonbindel.

Tid: 1 timme

Escape Game

Escape Game är ett utmärkt sätt att testa och utmana kunskaper tillsammans genom lagarbete i en jakt efter klockan. Spelarna måste tänka logiskt, använda sin intelligens, sin fingerfärdighet och förmåga att analysera mönster för att lyckas lösa utmaningen.

Tid: 1,5 timme

Music Experience

Spelet är utvecklat för att underhålla, locka fram skratt och skapa roliga samtalsämnen. Music Experience spelas på läsplattor och ni delas in i lag om 3-5 personer. Under tiden som musiken spelas matas lagen med frågor om artister från 70-talet fram till idag.

Tid: 30 minuter

Med penseln i handen

I mindre grupper och med hjälp av akrylfärger skapar ni vackra och fantasifulla tavlor med inspiration från omgivningen eller utifrån ett tema som vi valt tillsammans med er. Avslutningsvis genomför vi en vernissage där ett vinnande lag koras.

Tid: 1 timme

Bokningar och frågor

Välkommen att kontakta oss på meet@sturegatankonferens.se.