FUJI1945-HDR

Om oss

Konferens mitt i Stockholm

Sturegatan 15 by Hantverket är en toppmodern restaurang- och konferensanläggning på cirka 1000 kvadratmeter beläget på en av Stockholms bästa adresser. Konferensavdelningen har fyra unika möteslokaler inredda med modern utrustning för att du ska kunna få ut det mesta av er konferens.

Vägg i vägg ligger prisbelönta Restaurang Hantverket vilket avspeglar sig i möjligheterna att boka hela loungen för en härlig avslutning på mötet med After Work eller ett showroom där gäster kan komma och gå med tanke på det centrala läget.

Vår personal är experter på framgångsrika möten och delar gärna med sig av sin kunskap för att ert fokus ska hamna på rätt sak, ert möte hos oss!

sms logo

En del av Stockholm Meeting Selection

Sturegatan 15 ingår i Stockholm Meeting Selection som driver tio hotell, slott, konferens, restauranger och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen till kreativa mötesplatser mitt i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm city och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Skytteholm på Ekerö, Lovik och Bosön på Lidingö, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city, Lejondals Slott i Bro samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.