KONFERENS MITT I STOCKHOLM

Sturegatan 15 är en toppmodern restaurang- och konferensanläggning på cirka 1000 kvadratmeter beläget på en av Stockholms bästa adresser. Konferensavdelningen har fyra unika möteslokaler inredda med modern utrustning för att du ska kunna få ut det mesta av er konferens.

Sturegatan 15 ingår i Stockholm Meeting Selection som driver tio hotell, slott, konferens, restauranger och eventlokaler med olika inriktningar i Stockholm med omnejd. Allt från anrika slott och herrgårdar vid vackra sjölägen till kreativa mötesplatser mitt i city. Vi tror på det levande mötet där kombinationen av förstklassig mat och spännande design gör varje besök till en upplevelse utöver det vanliga. Våra hotell finns samtliga på bekvämt avstånd från Stockholm city och flera av dem nära Bromma och Arlanda flygplats.

I Stockholm Meeting Selection ingår Ulfsunda Slott, Hesselby Slott och Åkeshofs Slott i västerort, samt Näsby Slott i Täby, Skytteholm på Ekerö, Lovik och Bosön på Lidingö, Sturegatan 15 och Restaurang Hantverket i city, Lejondals Slott i Bro samt Rosersberg Slottshotell i Sigtuna.

Stockholm Meeting Selection